Vad är HHC disponibel vapes? Vad du behöver veta?

cbd

HHC, alias Hexahydrocannabinol, är en av de nästa trendiga cannabinoiderna utvunna ur hampa, vilket ger en mängd trevliga känslor över hela kroppen. Efter att noggrant lyssnat på marknadens krav, har vi handgjorda välsmakande HHC engångsvapor för ett rent, bekvämt och diskret äventyr.

Idag ska vi titta på det allmänna landskapet för vad HHC vape faktiskt är, vad är HHC engångsvapor och vilka effekter de ger människor som tycker om att uppleva roliga och upplyftande cannabinoider.

Vad är HHC?

Mer tekniskt känd som Hexahydrocannabinol, HHC är en nyligen framväxande cannabinoid som finns i hampaväxten.

Under åren fortsätter forskare att upptäcka nya cannabinoider i cannabis som är mycket önskvärda av ivriga konsumenter.

Med över 100 distinkta cannabinoider som är kända för det vetenskapliga samfundet, hittar HHC sin väg in i hjärtat, sinnet och lungorna hos dem som letar efter en lite annorlunda upplevelse.

HHC är inte tekniskt relaterat till THC, men det visar några liknande effekter som användarna gillar.

Dykning djupare gjorde HHC sitt första framträdande ända tillbaka år 1944 när Roger Adams, en amerikansk kemist, kombinerade en vätemolekyl med en Delta 9 THC-molekyl.

Genom att använda denna process som kallas hydrogenering kunde Roger Adams omvandla THC till HHC.

Hydrogenering är en vanlig praxis som liknar hur forskare tar vegetabilisk olja och gör margarin av den.

Vad är HHC engångsartiklar egentligen?

HHC engångsartiklar är en typ av vape-produkt som används för att bekvämt andas in och njuta av nästan omedelbara effekter av den senaste trendiga cannabinoidmolekylen.

The Tiny Dancers engångsvapor som innehåller HHC är en av de starkaste, renaste och mest bekväma metoderna för att konsumera HHC.

Engångsvapor skapade av The Tiny Dancer erbjuder för närvarande 10 smaker av högsta kvalitet som passar alla tillfällen.

Smakfulla potenta HHC engångsvapor inkluderar.

Twitz (hybrid)
Punch’d (hybrid)
Blue Rush (Sativa)
G-Spot (Indica)
Tropisk hosta (Sativa)
Rainbow Kush (Indica)
OG Wreck (Sativa)
Mac Nilla (Hybrid)
Daddy Diesel (Hybrid)
Wedding Crashers (Indica)

Det som gör HHC engångsvapor till den föredragna metoden för att konsumera denna cannabinoid är att de redan är förladdade, fyllda med HHC och är redo att användas direkt när du drar ut dem ur förpackningen.

Inga ytterligare steg krävs. Ta bara ut din HHC engångsvape ur lådan och njut omedelbart.

För att använda, börja helt enkelt andas in på engångsvapen. När du andas in, utlöses sensorn automatiskt för att slå på värmeelementet som omvandlar den läckra oljan till ånga för att andas in.

Vi utformade bekvämt HHC engångsvapor för engångsanvändning. När du har förbrukat all olja, kassera.

Engångsvapor från The Tiny Dancer är ett prisvärt och rent sätt att njuta av HHC-vape utan att behöva ladda eller fylla på för en utan krångel, ingen röra, vapingupplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *